Da boš lahko prejemal ekskluzivne zgodbe naših ustvarjalcev, ideje za darila, nasvete, trende in novosti potrebujemo tvoje podatke in privolitev.
E-naslov *
Ime in priimek *
Spol *
Datum rojstva
Poštna številka *
Država *

Vabimo te, da nam s podajo spodaj predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažeš zaupanje glede njihove uporabe. Hkrati se zavezujemo, da bomo spoštovali tvojo voljo, osebne podatke pa za spodaj opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.

Z oznako v okvirčku soglašam, da MySeaJoy, moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za (prosimo, označi, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašaš):

MySeaJoy e-novičke
Prihrani si dragocen čas in denar! Tedensko prejemaj ekskluzivne zgodbe naših ustvarjalcev, ideje za darila, zanimive ponudbe, nagradne igre, nasvete, trende in novosti.
Personalizirane in relevantne ponudbe
Uporabljamo sodobni sistem, ki omogoča, da vas v sporočilih nagovorimo ter vam pošljemo prilagojeno ponudbo. Na MySeaJoy bomo spremljali tvoje aktivnosti, analizirali interese in uporabili profiliranje ter avtomatizirano odločanje.
Dane privolitve lahko urejaš (podaš, prekličeš) kadarkoli s pisno zahtevo na upravljavca MySeaJoy, poslano na naslov MySeaJoy, Maruška Korelc s.p., Mlakarjeva ulica 78, 4208 Šenčur, ali z e-sporočilom poslanim na info@myseajoy.com.

Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter tvoje pravice so podrobneje opisani v Politiki varstva osebnih podatkov.
Potrjujem